Wat is de magie van de originele, authentieke Italiaanse Espresso? Hoe ontstaat de smaak ervaring die miljoenen koffieliefhebbers een stralende glimlach ontlokt? Het geheim ligt in het harmonieuze samenspel van melangeren, branden en bereiden. De zorgvuldige selectie van alleen de beste ruwe, groene koffiesoorten, de traditionele Venetiaanse kunst van het koffie branden en de toepassing van de modernste bereidingstechnieken, creëren een unieke espresso om van te genieten.

Wij zijn Officieel dealer van Giardino Caffe & leveren zowel aan bedrijven, instellingen, kantoren, horeca retail & aan particulieren. Ons Giardino Caffe koffie assortiment bestaat uit: Gemalen espresso koffie en espresso koffie Bonen.

Giardino Caffe bestaat uit een assortiment van zeer bijzondere espresso melanges op traditionele wijze, al meer dan 50 jaar gebrand in Sicilië Op basis van de smaak bepalende eigenschappen worden de verschillende soorten bonen van de hoogste kwaliteit, gemelangeerd tot de melanges van Giardino Caffe.